Δημοσιεύτηκε την

Ανακοίνωση βαθμολογίας Επαναληπτικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2022 στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Ειδικότητας ανά Τομέα καθώς και των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων ανακοινώνονται σήμερα, σε όσα ΕΠΑΛ της χώρας είχαν αντίστοιχους υποψηφίους. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που αναρτώνται στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Όλοι οι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Επίσης οι βαθμολογίες θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία κωδικού ασφαλείας και την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου.